Hakkımızda

Nazar Oyuncak 1994 yılında kurulmuş ve oyuncak dünyasına dahil olmuştur. Bu tarihten itibaren oyuncak sektöründe öncü firmalar arasında yer almaktadır. Ağırlıkla Uzakdoğu piyasasından ithal ettiği çeşitli ve kaliteli ürün yelpazesiyle geniş bir toptancı kitlesine hitap etmektedir.

İthal ettiği ürünlerde satış sonrası hizmeti, ürün kalitesi, müşteri memnuniyeti adına her türlü desteği veren bir firmadır. Ürünlerinin ve müşterilerinin değerini bilerek bu yolda senelerdir hizmet vermeye devam etmektedir.

Nazar Oyuncak 2012 yılından itibaren sadece ithalat pazarıyla sınırlı kalmayıp kendi bünyesinde farklı ürün gruplarında üretim ve çeşitleme yapmaktadır. Böylelikle toptancı müşterilerine yerli üretim çeşitleri sunarak, hem fiyat hem de farklı kalite çeşitleri ile hizmet kalitesini arttırmaktadır.

Sürtmeli araçlar, bebekler, dönenceler, tren setleri, transformers, ev setleri, çek bırak araçlı setler, çantalı setler, her türlü kartela setleri, korsan, hayvan ve asker setleri, dürbünler gibi gerek ithal, gerekse üretimini yaptığı çeşitli ürün grupları bulunmaktadır.

Nazar Oyuncak, daima yüksek kaliteyi hedefleyen, sektördeki gelişmeleri araştıran ve yenilikleri müşterilerine sunmayı görev edinmiş bir firma olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemektedir.